2016-03-11
Logmaster Systems AB

 
Klas Lundberg, VD för Logmaster skakar hand med Lennart Källbäck, VD för Fastdev

Klas Lundberg, VD för Logmaster skakar hand med Lennart Källbäck, VD för Fastdev

Vi har glädjen att meddela att per den 11/3-2016 har vi fördjupat vårt samarbete med FastDev AB vilket ytterligare ökar vår kapacitet att specialanpassa lösningar för gamla och nya kunder.

Lennart Källbäck skriver:
Samarbetet med Logmaster är ett bra exempel på den typ av kundrelation vi strävar efter, där vi tillhandahåller ett tekniskt kompetent utvecklings-team på lång sikt som vi kan komplettera med andra tjänster vid behov. Vi ser även möjligheten att tillhandahålla utvecklingstjänster till Logmasters kunder precis som vi på motsvarande sätt kan erbjuda Logmasters produkter i våra erbjudanden.

Klas Lundberg skriver:
Vi är mycket nöjda med att ha fått Fastdev AB som delägare i Logmaster Systems AB. Samarbetet med Fastdev ger oss tillgång till ett team av högutbildade programmerare som enbart jobbar för Logmaster. Tack vare detta samarbete så kan vi nu behålla vår ledande position på marknaden. Ett första exempel är att detta team i samarbete med Logmasters egen IT-personal har utvecklat ny, av våra kunder mycket efterfrågad, funktionalitet i vårt besökssystem. I vår släpper vi dessutom en ny release av besökssystemet, LM Reception 4.0.

För mer information, vänligen kontakta oss via office@logmaster.se eller ring 08-764 69 00.